Воскресна школа для дітей

З 1-го вересня при кафедральному соборі на честь святого благовірного князя Олександра Невського діє воскресна школа для дітей та підлітків. Заняття у розпочинаються щонеділі о 9:30 год. Заняття проводяться у трьох вікових групах.

Перша група для дітей віком від чотирьох до шести років.

Друга група для дітей віком від семи до десяти років.

Третя група для дітей віком від одинадцяти до чотирнадцяти років.

Батькам необхідно пам’ятати, що основною запорукою успішного виховання дитини може бути тільки виховання її в любові до Бога. Святитель Іоанн Златоустий стверджував: «Навчи дитину любити Бога і Бог навчить її любити тебе». В наш час виховання дитини в послуху до Бога та батьків, напевне, є чи не найголовнішим завданням будь-якого педагогічного колективу. Захистити своїх чад від негативного впливу вулиці, зберегти їх від важких гріхів, вживання алкоголю, наркотиків, тютюнопаління та іншого можна лише одним єдиним чином – через вивчення істин православної віри. Всі настанови батьків матимуть силу лише в тому випадку, якщо вони базуватимуться на твердому моральному фундаменті, який дає Святе Письмо та Свята Церква. Тому маємо усвідомлювати необхідність та важливість для дитини вивчення Закону Божого, що пропонує наша воскресна школа.

При школі декілька разів на рік здійснюється набір в групу підготовки до першої сповіді. Під час занять у цій групі дітки, яким вже виповнилося сім років, отримують необхідні знання про таїнство сповіді та таїнство причастя, як потрібно готуватися до цих Таїнств та як християнин повинен виправляти своє життя згідно із Заповідями Божими. В школу дітей можна записати в будь-який воскресний день. Заняття бекоштовні.

Для більш детальною інформаціією звертайтесь за телефонами:

(098) 261 45 51 – диякон Андрій,

(097) 91 95 705 – ієрей Вадим.